Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Bajra meel is een fijn gemalen parelgierst en heeft een grijsachtige kleur met een licht nootachtige smaak. Bajra meel wordt in India vaak gecombineerd met tarwebloem voor het maken van platte broden zoals bhakari, thepla en khakhra. Het is glutenvrij. Lees meer..
100% natuurlijk zonder toevoegingen
100% plantaardig
Glutenvrij
Bajra meel is een fijn gemalen parelgierst en heeft een grijsachtige kleur met een licht nootachtige smaak. Bajra meel wordt in India vaak gecombineerd met tarwebloem voor het maken van platte broden zoals bhakari, thepla en khakhra. De meel wordt gebruikt voor het maken van kambu dosa en bajra vada (gefrituurde koekjes). Bajra bevat niacine, een vitamine (B3) die een cruciale rol speelt bij het verlagen van het cholesterolgehalte. Verder is het rijk aan onoplosbare vezels die de spijsvertering bevorderen.
Bajra bevat complexe koolhydraten welke de energie langzaam afgeven. Dit resulteert erin dat men zich langer vol voelt na een maaltijd wat het ideaal maakt voor gebruik tijdens een dieet.
Gierst.
Energiewaarde / Calorieën: 1508 kJ/361 kcal
Vet: 6,37 gr
Waarvan verzadigd: 1,61 gr
Koolhydraten: 73,65 gr
Waarvan suikers: 2,33 gr
Vezels: 8,18 gr
Proteïne: 10,4 gr
Zout: 0 gr
Natrium: 8,5 mgr
1 kg.
Dit product is verpakt in een omgeving waar ook pinda's, noten, sesamzaden, soja, melk en tarwe worden verwerkt.
In een koele, donkere en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container.
Hele goeie kwaliteit
Hele goeie Kwaliteit
5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen