Ragi (Vingergierst), 500 gr - Geenaardappels.nl

€3,29
Toevoegen aan winkelwagen

Chakra Ragi (Vingergierst), 500 gr

Chakra Ragi (Vingergierst), 500 gr
Chakra Ragi (Vingergierst), 500 gr
Chakra Ragi (Vingergierst), 500 gr
€3,29 Incl. btw
Op voorraad

Ragi, ook wel finger millet (vingergierst), staat bekend om haar zeer hoge voedingswaarden. Ragi is een rijke bron van calcium, kalium, ijzer, eiwitten, vezels en andere mineralen. Ragi is glutenvrij. Lees meer..

Artikelnummer:
46159972
EAN Code:
8904064600911
Tenminste houdbaar tot:
30-4-25


Keurmerk webwinkel
  • Achteraf betalen

    eerst ontvangen, dan betalen
  • Veilig betalen

    met SSL certificaat
  • Snelle levering

    voor 15.00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis verzending

    vanaf € 49,-

Ragi (Vingergierst)


Ragi Vingergierst 100% natuurlijk zonder toevoegingen
Ragi Vingergierst 100% plantaardig
Ragi Vingergierst Glutenvrij
Ragi Vingergierst Ongepolijst

Ragi, ook wel finger millet (vingergierst), staat bekend om haar zeer hoge voedingswaarden. Ragi is een rijke bron van calcium, kalium, ijzer, eiwitten, vezels en andere mineralen. Daarnaast bevat ragi geen gluten en is dus ook erg geschikt voor mensen met een glutenallergie.

Ingrediënten

Ragi.

Voedingswaarde per 100 gr

Energiewaarde / Calorieën: 1405 kJ/336 kcal
Vet: 1,8 gr
Waarvan verzadigd: 0,4 gr
Koolhydraten: 72,2 gr
Waarvan suikers: 0 gr
Vezels: 7 gr
Proteïne: 3,2 gr
Zout: 0 gr
Natrium: 2 mgr

Verpakking

500 gr.

Allergeneninfo

Dit product is verpakt in een omgeving waar ook pinda's, noten, sesamzaden, soja, melk en tarwe worden verwerkt.

Bewaaradvies

In een koele, donkere en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container.

Bereiding

Voorbereiding: minimaal 4 tot 5 uren laten weken.

Koken:

  1. Spoel 1 kopje gierst en voeg toe aan een rijstkoker met 2 kopjes water en 1/4 theelepel zout indien gewenst.
  2. Zet de rijstkoker aan (20 minuten) en laat de gierst 10-15 minuten rusten nadat de rijstkoker is uitgeschakeld.

Roosteren:

  1. Rooster de gierst in een droge pan op middelhoog vuur en roer al die tijd tot hij lichtbruin en geurig wordt.
  2. Als de korrels beginnen te poffen, verlaag dan het vuur.
  3. Voeg al roerend 1/4 theelepel zout en vervolgens 2 1/2 kopjes kokend water toe.
  4. Dek de pan af, laat het sudderen en koken gedurende 20 minuten.
  5. Haal de pan van het vuur en laat het 5 minuten staan.

 

Ragi (Vingergierst), 500 gr

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

Glutenvrij

Chakra Cholam - Great Millet (gierst), 500 gr

Cholam - Great Millet ( Sorghum ) gierst reguleert de bloeds..
€3,69

Native Food Great Millet Dosa Mix - 250 gr (Cholam Millet)

Cholam Dosa mix made from fine blend of Cholam millet and ot..
€2,49

Native Food Multi Millet Adai Dosa Mix - 500 gr

Multi Millet Dosa Mix is gemaakt van een fijne mix van giers..
€3,89

Native Food Barnyard Millet Dosa Mix - 500 gr (Kuthiraivali)

Barnyard Millet Dosa Mix is gemaakt van een fijne mix van Ku..
€3,89
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Achteraf betalen
Veilige betaalmethodes
Voor 15.00 besteld vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf € 49,-