Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Rode Linzen , ook wel bekend als red masoor dal, is een populaire peulvrucht die gewaardeerd wordt om zijn voedzame eigenschappen en heerlijke smaak. Lees meer..
100% natuurlijk zonder toevoegingen
100% plantaardig
Gezond en laag in calorieën
Hoog gehalte aan voedingsvezels
Een bron van proteïne
Geschikt voor vegetarisch eten
Rode Linzen , ook wel bekend als red masoor dal, is een populaire peulvrucht die gewaardeerd wordt om zijn voedzame eigenschappen en heerlijke smaak. Deze rode linzen zijn afkomstig van de Lens culinaris-plant en zijn rijk aan eiwitten, vezels, mineralen en vitaminen.
Rode linzen.
Energiewaarde / Calorieën: 1450 kJ/ 349 kcal
Vet: 1,3 g
Waarvan verzadigd: < 0,01 g
Koolhydraten: 56,3 g
Waarvan suikers: < 0,01 g
Vezels: 5 g
Proteïne: 23,8 g
Zout: < 0,01 g
2 kg.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
De linzen in een koele, donkere en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container. Het is dan nog ongeveer tot 2 jaar houdbaar.
Rode linzen zijn erg veelzijdig, zo kun je het bijvoorbeeld gebruiken voor soepen, sauzen, kroketten in curry's.
Rode linzen zijn een ideale basis voor vegetarische burgers. Van gepureerde rode linzen kun je heerlijke en gezonde kroketten maken. Deze linzen zijn lekker en voedzaam bij salades en groenteschotels.
Rode linzen hoeven niet geweekt te worden. De kooktijd bedraagt tussen de 10 en 20 minuten. Om een vastere vorm te behouden, kook je rode linzen slechts 10 minuten.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen