Bereiding van Andhra Peperkip:
- Snijd de uien en korianderblaadjes fijn.
- Marineer de kippenbouten met kurkuma, gember-knoflookpasta, groene chilipasta, zout en citroensap. Verhit olie in een kadai en voeg komijnzaad toe.
- Nadat ze beginnen te sissen, voeg je de gesneden uien toe en bak je ze tot ze goudbruin worden.
- Voeg curryblaadjes, korianderpoeder en gemalen peper toe. Bak nog 2 minuten en voeg dan de gemarineerde kip toe.
- Schroei op hoog vuur en verlaag dan het vuur. Laat het nog 15 minuten sudderen terwijl je af en toe roert.
- Bestrooi met gehakte korianderblaadjes en laat nog 2 minuten koken.
- Garneer met extra gemalen peper en korianderblaadjes voor het serveren.
Geniet van deze heerlijke Andhra Peperkip met rijst of parotta voor een onvergetelijke smaakervaring! Dit pittige gerecht zal je smaakpapillen prikkelen en je zult er zeker van genieten tijdens je avondsnack-momenten. Smakelijk eten!