Bereiding:
- Verhit een eetlepel olie in een pan en bak de gekookte eieren 2 minuten.
- Haal de pan van het vuur en zet deze apart.
- Maal de pinda’s, sesamzaadjes, kokos met een beetje water tot een fijne pasta en houd het apart.
- Verhit olie in een pan.
- Voeg een voor een komijnzaad, fenegriekzaad, kerrieblaadjes, droge rode pepers, knoflookpaste en groene pepers toe.
- Bak dit een minuutje.
- Voeg nu de voorbereide pasta van kokosnoot, pinda’s en sesam toe.
- Bak dit 5 minuten op middelhoog vuur.
- Voeg kurkumapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder en eventueel zout toe en bak dit gedurende 3-4 minuten.
- Voeg water toe en meng alles goed.
- Voeg dan de eieren en de tamarinde paste toe.
- Voeg als laatste de garam masala poeder toe en meng alles goed.
- Serveer het heet met gestoomde rijst en een kom raita.
Bron: food.ndtv.com