Indicatie voedingswaarden per portie:
Energie: 1904,9 kJ / 455,3 Kcal
Eiwit: 9,64 g
Koolhydraten: 89,31 g
Waarvan suikers: 4,72 g
Vet: 6,55 g
Waarvan verzadigd: 1,3 g
Vezels: 4,8 g
Natrium: 503,33 mg
Zout: 1,26 g
Bereiding:
- Snij alle groenten fijn
Om dit makkelijke noedelrecept te bereiden, was je de lente-ui, paprika, tomaat, ui en groene peper en snijd je ze grof. - Kook de noedels
Zet vervolgens een pan op middelhoog vuur en breng water aan de kook. Voeg, als het water kookt, de noedels toe en kook ze 3-5 minuten op een laag vuur. - Roerbak de groenten
Verhit vervolgens plantaardige olie in een wok en zet het op middelhoog vuur. Voeg als de olie heet genoeg is de ui en groene pepers toe, samen met het witte deel van de lente-ui. Roerbak dit gedurende een minuut. Voeg vervolgens alle overgebleven groenten toe aan de wok en roerbak alles nog een minuut. - Voeg sauzen toe samen met azijn
Voeg nu sojasaus, azijn en groene chilisaus samen met zout toe in de wok. Roer alles goed en doe er dan de gekookte noedels in. Goed mengen en garneren met groene lente-ui en warm serveren.