Bereiding:
- Neem een pan en verhit er olie in.
- Voeg mosterdzaad, kerrieblaadjes en hing toe. Roer dit een beetje.
- Voeg groene pepers en gemberpaste toe en meng dit goed.
- Doe de gekookte aardappel in de pan en voeg zout, kurkumapoeder, rode chilipoeder, garam masalapoeder en korianderblaadjes toe.
- Meng alles goed in de pan om een dikke vulling te maken.
- Neem een kom, voeg kikkererwtenmeel, rode chilipoeder, zout, kurkumapoeder, ajwain, rijstmeel en wat water toe.
- Roer het grondig om een vloeibare dip te maken.
- Neem paneer en strooi er wat zout en rode chilipoeder over.
- Neem sneetjes brood en verdeel de aardappelvulling en paneer ertussen.
- Snijd de sneetjes brood in twee.
- Dip de brood plakjes in de vloeibare dip en laat het volledig inweken.
- Frituur het in hete olie.
- Serveer het warm met groene pepers en tomatenketchup.
Bron:
NDTV Food Desk